2345:Regulamentul Concursului

space-van-with-title

 

 

Titlul concursului

Titlul concursului este Lumea în anul 2345

Titlul Lumea în anul 2345 este liber interpretabil și rămâne la latitudinea participanților să-l folosească sau nu ca atare în realizarea lucrărilor lor.

 

Participare

Participarea la concursul Lumea în anul 2345 este gratuită și nu include niciun fel de taxe din partea participanților. Participarea la concursul Lumea în anul 2345 este voluntară. Participanții se pot retrage oricând doresc din concurs fără a fi obligați să-și motiveze decizia sau a suferi urmări de orice natură, inclusiv financiară.

 

Organizatori

Concursul este organizat de Da Vinci Media GmbH și  Fun Science România și alți parteneri care vor fi anunțați pe această pagină.

 

Tema concursului

Trecutul nu mai poate fi schimbat. Dar viitorul este o pagină albă, nescrisă. Haide să o colorăm împreună!

Imaginează-ți cum va arăta lumea în anul 2345. Poate ai în minte un obiect care ne va face viața mai frumoasă în viitor? Construiește-l! Sau poate vrei să desenzi lumea de poimâine? Fă-o!

Găsește o modalitate creativă de a-ți ilustra viziunea și înscrie-o pe www.da-vinci-learning.com/2345 sau www.funscience.ro/2345. și trimite un mail pe adresa info@davincitv.net. cu mențiunea Concurs 2345 . Viitorul arată exact așa cum ți-l imaginezi tu.

Obiectul gândit de tine poate fi din orice domeniu: tehnologie, sănătate, comunicații, transport, arhitectură, ecologie sau educație. Sunt numai câteva exemple. Tu decizi unde este nevoie de o revoluție în gândire. Singura condiție este ca obiectul propus să fie rodul imaginației tale și nu al altcuiva.

Modul în care îți prezinți ideea e la latitudinea ta. Poți să o desenezi, să construiești un obiect sau să o prezinți prin intermediul unui filmuleț. Tu alegi! Dar să fie ideea ta!

Viitorul începe cu tine.

logos

 

Condiții de participare

Concursul se adresează tuturor elevilor din România care sunt înscriși în anul școlar 2012/2013 în clasele I – VIII.

Elevii pot participa individual, la nivel de clasă sau de școală.

Fiecare entitate (elev, grup de elevi, clasă sau școală) poate participa cu o singură lucrare. Un elev nu poate face parte din două entități înscrise în concurs.

O secțiune a concursului Lumea în anul 2345 va fi rezervată școlilor recomandate de partenerii Da Vinci Media GmbH:

 

Siguranța e pe primul loc

Siguranța participanților este foarte importantă pentru Da Vinci Media GmbH și partenerii săi. Toți minorii participați sunt sfătuiți insistent să ceară ajutorul unui adult (părinte, învățător etc.) atunci când lucrează la obiectele pe care doresc să le includă în concurs.

Da Vinci Media GmbH și partenerii săi nu sunt responsabili de eventuale accidentări care au loc sau decurg din acest concurs și sunt absolviți de orice responsabilitate, inclusiv financiară.

O secțiune a concursului va fi rezervată școlilor recomandate de partenerii Da Vinci media GmbH

 

Criterii de participare

Pentru a intra în concurs, elevii trebuie să imagineze un obiect care va face lumea mai frumoasă în anul 2345. Este așadar o competiție care apelează la fantezie, ingeniozitate și viziune. De aceea, nu sunt impuse limite în ceea ce privește obiectul propus pentru concurs sau modul în care este prezentat acesta. Totuși există o serie de criterii care trebuie respectate:

ð  Pe cât posibil, renunță la cuvinte și dialoguri. Vrem ca invenția ta să fie accesibilă și inteligibilă pentru toți oamenii de pe Pământ, indiferent de naționalitate, etnie sau limbă.

ð  Lucrarea ta nu are voie să conțină cuvinte obscene, jignitoare sau defăimătoare. Te rugăm să nu faci referiri la nici un tip de activități ilegale sau imorale (xenofobie, rasism, instigare la violență etc.)

ð  Lucrarea ta să fie lucrarea ta. Da Vinci Media GmbH și partenerii săi nu susțin, promovează sau tolerează furtul intelectual.

 

Grupe de vârstă

Concursul este structurat pe două grupe de vârstă

ð  Clasele I-IV

ð  Clasele IV-VIII

 

Perioada de desfășurare

Concursul Lumea în anul 2345 se va desfășura în perioada 1mai -31 decembrie 2013 în mai multe etape după cum urmează:

Etapa I

Prezentarea concursului în școli și prin intermediul paginii web www.da-vinci-learning.com/2345 și www.funscience.ro/2345  (13 – 31 mai 2013)

Etapa II

Realizarea lucrărilor (1 – 30 iunie 2013)

Etapa III

Jurizarea lucrărilor (1 Iulie-31 august 2013)

ð  Jurizarea lucrărilor va fi făcută de juriu desemnat de Da Vinci Media GmbH și partenerii săi

Etapa IV

Anunțarea câștigătorilor (12-13 octombrie 2013)

Etapa V

Expunerea lucrărilor câștigătoare în cadrul unei expoziții speciale (1-31 decembrie 2013)

 

Anunțarea câștigătorilor

Cele mai bună 25 de lucrări din cele două categorii (clasele I IV și clasele IV VIII) vor fi expuse în cadrul Festivalului Științei susținut de Da Vinci Learning ce va avea loc la București în perioada 12 – 13 octombrie. Anunțarea și premierea câștigătorilor va fi făcută în cadrul acestui festival.

 

Jurizare:

Toate lucrările propuse vor fi jurizate în funcție de următoarele criterii:

  •  Creativitate
  •  Impact vizual
  •  Originalitate
  •  Valoare estetică
  •  Umor
  •  Ingeniozitate

 

Jurizarea lucrărilor incluse în concursul Lumea în anul 2345 va fi făcută de un juriu desemnat de Da Vinci Media GmbH și partenerii săi .

Membrii juriului vor fi prezentați pe pagina www.da-vinci-learning.com/2345

Deciziile juriului sunt definitive, irevocabile și nu pot fi atacate

 

Drepturi de autor

Prin participarea la concursul Lumea în anul 2345  participanții cedează toate drepturile lucrărilor lor, inclusiv cele de autor, organizatorilor concursului, adică Da Vinci Media GmbH și partenerilor săi. Da Vinci Media GmbH și partenerii săi își rezervă dreptul de a utiliza materialul furnizat pentru prezentare și utilitare în mass-media și de a-l reproduce în scopuri publicitare.

 

Drepturi comerciale

Participanții la concursul Lumea în anul 2345 sunt de acord ca lucrările lor să fie folosite în acțiuni cu caracter de Marketing și/sau PR de către Da Vinci Media GmbH și partenerii săi fără a avea pretenții financiare sau de orice alt fel. Aceste acțiuni includ și imagini (fotografii, imagini video,reprezentări grafice de orice fel etc.) ale participanților și rudelor acestora. De asemenea, Da Vinci Media GmbH și partenerii săi pot utiliza lucrările și/sau reproduceri de orice natură ale acestora în orice scop doresc, inclusiv în acțiuni cu caracter comercial sau gen merchandising (calendare, afișe, illustrate și cărți poștale, tricouri, abțibilduri etc.)

 

Responsabilitate

Organizatorii nu pot fi considerați responsabili de anularea, amânarea sau modificarea concursului din cauza unor circumstanțe neprevăzute, nici nu vor fi responsabili pentru furturi, pierderi, întârzieri sau distrugeri ale lucrărilor.

 

Acceptarea regulamentului

Participarea la concursul Lumea în anul 2345 înseamnă acceptarea tacită a conținutului acestui regulament, acceptarea deplină a acestor reguli și a tuturor acțiunilor care decurg din acestea. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica oricând acest regulament, fără preaviz și fără drept de compensație.

Regulamentul intră în vigoare la data postării pe www.da-vinci-learning.com/2345, iar participarea la concurs implică obligativitatea  respectării prezentului regulament.

mushrooms

Calendar zile de nastere

Inscrie data nasterii copilului tau si iti vom trimite o oferta personalizata

» Trimite

Zambetele lor sunt garantia noastra

Zambetele lor sunt garantia noastra