Atentie la imitatii si imitatori Fun Science

 

STOP-Safety-Sign

Desi  “imitatia este cea mai sincera forma de flatare”  Charles Caleb Colton, latura extrem de negativa a acesteia consta in superficialitatea actului imitativ, lipsa de experienta si profunzime, motivatia mercantila  si intr-un final un produs /serviciu de proasta calitate ce risca sa fie confundat si asociat cu originalul.

Profesorii Trasniti Fun Science  se simt flatati pentru atentia de care se bucura fie ea si imitativa insa ne simtim datori sa atragem atentia asupra unor chestiuni ce au ca scop o informare cat mai corecta a clientului.

Asadar, dragi parinti de copii pasionati de stiinta, stimati domni si doamne profesori, dragi parteneri si prieteni, dorim sa va atentionam asupra elementelor specifice Fun Science ce garanteaza originalitatea serviciului si calitatea sa.

Halatele Profesorilor Trasniti, fetele de masa utilizate sunt brand-uite cu logo-ul si mascota Fun Science.

LAB_COAT_FUN_SCIENCE_1300791692575

Oricare alti animatori ce isi spun Profesori Trasniti si nu sunt brand-uiti specific, nu apartin conceptului Fun Science Romania desi este foarte posibil sa afirme acest lucru.

In aceasta situatie, Fun Science Romania nu isi asuma calitatea serviciilor prestate de firmele/animatorii respectivi.

Consideram concurenta o chestiune pozitiva, constructiva si mai ales un semn al unei piete dinamice, in dezvoltare insa nu putem spune acelasi lucru despre copiatori, imitatori ce induc in eroare publicul nostru, amator de experiente calitative si memorabile.

Fun Science Romania ofera activitati pentru copii de educație stiintifica nonformala prin invatare experientiala din 2005, continua sa o faca cu succes in 2015 si cu siguranta o va face si in 2025 pentru copiii copiilor care ne-au insotit in aceasta aventura stiintifica de pana acum.

Va multumim pentru interesul acordat stiintei si suportul pe care ni l-ati oferit pana acum.

#cudragdestiinta

Andreea M. Stoica