Cu drag de STIINTA in direct cu voi !

SPOOKY (232)

 

Dragi prieteni pasionati de stiinta distractiva,

Pentru ca ne dorim sa ajungem in contact cu cat mai multi dintre voi si mai ales, sa construim o legatura stransa pentru cei care iubesc stiinta, special pentru voi, din iunie, am adus stiinta pe youtube.

Va invitam sa va abonati pe canalul nostru de youtube : https://www.youtube.com/profesorultrasnittv primul canal de youtube ce promoveaza stiinta distractiva in Romania. Veti putea urmari emisiunea noastra online “Cu drag de stiinta”, emisiune sprijinita de Da Vinci Learning si Fun Science Romania.

In 3 luni am ajuns la impresionanta cifra de 10 000 de abonati si povestea continua.

Important de retinut este faptul ca, in fiecare vineri de la ora 17.00, ne facem aparitia in fata voastra cu episoade si experimente stiintifice noi, noute.

Puteti realiza experimentele pe care Profesorii Trasniti vi le propun folosind materiale de protectie si alaturi de asistenti -adulti.

Avem si invitati de exceptie.  Pana acum au putut fi urmariti : Bibi (Adevar sau Provocare), vloggeri moldoveni : Eugen Orange Blue, Viktor Moozz, Cezar Poiata dar si romani : Maripossa, Cristian Batrinu, Deniz Vural.

Stati aproape, fiti pe faza si urmariti in fiecare vineri de la ora 17.00 emisiunea stiintifica : Cu drag de Stiinta.

Gazdele voastre : Profesorul Trasnit Spooky, Erik Culescu si Andreea Stoica

Daca sunteti incantati LIKE, SHARE and SUBSCRIBE pentru STIINTA !

P.S. Daca sunteti cadre didactice sau parinti dornici de activitati stiintifice pentru copii, va invitam sa va inspirati. Si adultii iubesc stiinta pentru copii.