Noi

Ce este Fun Science?

Din 2005, Fun Science Romania este prima companie de divertisment educativ din Romania, lider in zona de activitati hands on science . Aducem mai aproape de preocuparile voastre, stiinta pentru copii.

Fun Science Romania, reprezinta Master Franciza Fun Science-Ciencia Divertida-Nutty Scientists, una dintre cele mai mari si vechi francize din domeniu din lume (inca din 1996)

Fun Science imbunatateste educatia pe care copiii nostri o primesc folosind concepte noi si inovatoare; aduce lumea stiintei mai aproape de copii intr-o maniera unica printr-o serie de activitati pentru copii. 

  • Experimente stiintifice pentru copii  sunt distractive; copiii descopera ca ceea ce ei credeau ca este magic este de fapt stiintific si in timp ce se joaca, isi insusesc notiuni fundamentale din diferite discipline stiintifice.
  • Ofera parintilor si educatorilor noi forme de distractie si educare a copiilor in cadrul organizarii de petreceri pentru copii si atelierelor scolare.
  • Programele nostre sunt complementare programelor scolare, ajutand la asimilarea conceptelor fundamentale si stimuland interesul in aceste domenii.
  • Metoda de predare este sub forma unor activitati interactive in care au participat deja peste 4,500,000 copii din Europa, America si Asia.
  • Profesionistii care formeaza Fun Science – monitori, educatori si oameni de stiinta – urmaresc acelasi tel: satisfacerea totala a copiilor, parintilor si clientilor.
  • Fun Science va prezinta : chimia distractiva, fizica distractiva, astronomia distractiva, mai pe scurt STIINTA DISTRACTIVA.

Concept

Fun Science- Intelligent Entertainment  Services !

De-a lungul timpului, Fun Science a dezvoltat programe educationale orientate spre divertisment in aproape toate domeniile stiintei. Scopul a fost si ramane acela, de a stimula copiii sa descopere si sa se bucure de miracolele stiintei.

Programele noastre sunt compuse din activitati pentru copii cu sute de experimente, atent selectionate si organizate pe discipline. Atat reprezentatiile si atelierele stiintifice Fun Science cat si Petrecerile pentru Copii sunt unice prin faptul ca, in esenta lor, impartasesc simultan cunostiinte si divertisment.

Aceste programe sunt prezentate de o echipa condusa de “Profesorul Trasnit”, pregatita de organizatia noastra in spiritul metodologiei si pedagogiei proprii. Ea interpreteaza scenariile interactionand cu audienta intr-o paleta larga de reprezentatii cum ar fi ateliere scolare, spectacole pentru copii, petreceri pentru copii, workshop-uri si evenimente pentru copii.

Astfel reusim sa integram, in acelasi eveniment, un consistent continut teoretic, experimentare si joc actoricesc, acordand copiilor sansa de a se distra in timp ce invata notiuni considerate traditional “aride” si neatragatoare.

Toate programele noastre sunt bazate pe aplicatii practice si participare, educam experimentand.

Mi s-a spus si am uitat. Am vazut si am inteles. Am facut si am invatat. Confucius.

Deoarece activitatile stiintifice le capteaza intreaga atentie, copiii invata fara sa realizeze ca o fac: in timpul acesta ei se misca, striga, incearca diferite arome, isi testeaza simturile, se joaca cu iluzii optice.

 Fun Science furnizeaza in evenimentele si petrecerile pentru copii, materialele necesare pentru a captiva audienta cu experimente spectaculoase, utilizand in acest scop aparate sofisticate, inclusiv generatoare de curent, lasere, rachete si multe, multe altele.

Valorile noastre :  

In centrul preocuparilor Fun Science sta copilul, cetatean al Europei de maine.

Fun Science crede in capacitatile nebanuite ale copilului, de intelegere si relationare cu lumea din jur.

Fun Science crede ca Educatia este cel de-al treilea pilon al formarii copilului, dupa iubire si ingrijire.

Fun Science exista pentru toti copiii de 3-14 ani din Romania, indiferent de nationalitate, etnie, grad de dezvoltare intelectuala si culturala.

Scopul nostru este  sa stimulam curiozitatea si imaginatia mai tinerei generatii prin intermediul unor experiente stiintifice pentru copii, distractive si educative, in timpul carora ei ajung sa inteleaga importanta stiintei si efectele ei in lumea inconjuratoare inovand astfel in piata serviciilor cum ar fi petreceri pentru copii, ateliere scolare, spectacole si workshop-uri pentru copii cu ajutorul unui personaj extrem de indragit “Profesorul Trasnit”.

Metoda imbunatateste motivatia copiilor si le dezvolta abilitatile creative si sociale. Fun Science va ofera cele mai distractiv-stiintifice activitati pentru copii.

Misiunea noastra este : 

* Sa popularizam stiinta in randul tinerelor generatii, folosindu-ne de divertisment ca instrument

* Sa promovam o buna conduita si o atitudine responsabila legata de mediul inconjurator 

* Sa incurajam “experimentul ” ca instrument de invatare 

* Sa demonstram ca “metoda stiintifica” este un mod de a descoperi lumea din jur 

* sa implicam activ in programele noastre,  toti copiii ce interactioneaza cu conceptul Fun Science

* sa inspiram si sa servim drept exemplu noilor generatii de antreprenori ce doresc sa se implice activ in societatea in care traiesc, oferind un divertisment de calitate, contribuind la o educatie prospera a copiilor nostri si nu in ultimul rand promoterilor iubitori de stiinta ce au aceeasi misiune ca noi.

 

Viziunea Fun Science Romania   

Viziunea Fun Science in Romania :  dezvoltarea societatii in ansamblul sau spre directii stiintifice, cu aplecari spre tehnologie si cunoastere. 

Andreea M.Stoica  : Owner Fun Science  me 3

Pasionata de stiinta si licentiata in arta dramatica, Fun Science este conjunctura perfecta de a le imbina intr-o reteta de succes in ceea ce priveste educatia copiilor si a adolescentilor.

Implicata in proiecte stiintific-artistice, Andreea M.Stoica aspira la un viitor mai bun al societatii romanesti prin promovarea stiintei in randurile celor mai tineri si foarte tineri, luand astfel nastere , alaturi de Fun Science, proiectul SciKids, un eveniment 100% stiintific destinat si dedicat copiilor.

 

 

 

 

 

 

Calendar zile de nastere

Inscrie data nasterii copilului tau si iti vom trimite o oferta personalizata

» Trimite

Zambetele lor sunt garantia noastra

Zambetele lor sunt garantia noastra