Pasii Urmatori

 

cover4

 

Avem un proces simplu de urmat, format din 4 etape,  pentru a deveni Francizat Fun Science :

1. DISCOVERY 

* Completați formularul de informare.

* Odată primit, un membru al echipei noastre de dezvoltare a francizei, vă va răspunde la întrebarile dumneavoastră prin telefon sau e-mail în termen de 24 de ore.

2. BUSINESS PLAN 

* Daca in urma discutiei cu reprezentantul nostru, va mentineti interesul pentru francize, va vom face o programare de vizita la sediul nostru. Această vizită va permite sa ne cunoastem mai bine si sa asistati la unul din programele Fun Science.

* Ziua Discovery este o oportunitate fantastica de a construi o relație, asigurând în același timp că suntem o alegere bună  unii pentru un altii.

* După ce ati părăsit birourile noastre si va intoarceti acasa, veti fi  pregătit sa luati o decizie cu privire la implicarea dvs ca viitor Francizat Fun Science.

* In cazul in care suntem la randul nostru de-acord, ca vi se potriveste  franciza Fun Science, vom semna apoi un acord de depozit și vom finaliza contractul de franciza. În acest moment taxa de franciza stabilita, va trebui plătită integral, permițându-vă astfel sa ocupati teritoriul in cauza.

 3. MEETING

* Urmatorul  pas ar fi : Participarea la  programul nostru cuprinzator de training cu privire la demersul de initiere al business-ului dvs.

* In prima faza vor fi 4 zile de instruire la sediul nostrum Fun Science

* Acest program vă va ajuta sa incepeti pregatirea afacerii dvs. imediat după la finalizarea trainingului.

* Pregatirea este intensiva si exhaustiva, ea acoperă toate aspectele legate de operațiunile de zi cu zi. Ne concentrăm pe management, marketing, tehnici de vânzare, angajarea si instruirea instructorilor, managementul clasei și mult, mult mai mult.

4. PROFESORUL TRASNIT                           Screen Shot 2013-11-18 at 12.17.03 PM                                                      

* Este momentul ca unul din trainerii nostri specializati in pregatirea altor traineri sa va viziteze la sediul din teritoriul dvs

* Fiti asadar pregatiti sa-l primiti pe Profesorul Trasnit. Acesta va face selectia si pregatirea primilor dvs colaboratori in acest sens

* Veti fi invatat pas cu pas procedurile ce trebuie urmate pentru a avea o echipa de succes

* Alaturi de trainerul nostru si echipa dvs, veti pregati primul eveniment Fun Science in teritoriul dvs

*  Sunteti gata sa performati cu succes Franciza Fun Science in teritoriul dvs

5. NU UITATI!

Fara munca grea si program prelungit, nu exista succes!