2008

Iata-ne intr-un an nou – 2008. Va uram tuturor La Multi Ani.

Nu uitati in acest an sa mai fiti si un pic trasniti ca sa treceti mai usor peste stresul zilnic. Am putea invata de la copiii nostri pe aceasta tema.

De sambata care vine incepem o noua serie de Cluburi la Muzeul Antipa, cele destinate protectiei mediului. Deja locurile disponibile incep sa se reduca serios asa ca grabiti-va cu rezervarile.

Astazi ni s-a intamplat ceva grozav: Directoarea, o invatatoare de clasa I si o diriginta de clasa a VI a, toate de la Scoala nr. 98 din Berceni, au luat initiativa de a aduce Fun Science in institutia lor pentru  ateliere de Nutritie si Fizica.

Felicitam cele trei doamne pentru curajul de a introduce in scoala lor un concept atat de modern si iesit din comun cum este Fun Science.

Iata ca incep sa se miste mentalitatile si in scoala romaneasca cu astfel de pionieri ce vor pune bazele invatamantului de maine.

Va multumim dragi profesori in numele copiilor care asteapta de la voi astfel de semne de inoire.

P.S. Nu ratati imaginile din Galerie Foto. Este vorba despre cativa dintre cei 137 de Savanti Astronomi, absolventi ai Clubului de Astronomie incheiat la sfarsitul lui decembrie 2007.

Priviti-le bucuria din priviri si bucurati-va si voi pentru ei.