Kids on The Moon

10413413_425081544316777_5213066119839511369_n

Dragi prieteni pasionati de stiinta, Profesorii Trasniti va invita sa vizitati super expozitia stiintifica Kids on The Moon in cadrul careia ii puteti intalni intruchipati in ghizi intergalactici.

La stirile Pro Tv o puteti urmari pe Savanta Samantha in actiune !

Savanta Samantha in ACTIUNE!

In perioada 6 – 30 martie, mall Promenada gazduieste evenimentul Kids on the Moon – cea mai mare calatorie in lumea fascinanta a spatiului cosmic, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Expozitia interactiva reprezinta o oportunitate inedita pentru cei mici de a invata notiunile de baza in astronomie in cadrul unui curs interactiv de 45 de minute, dar si de a descoperi tainele calatoriilor in cosmos in calitate de astronauti echipati pentru o misiune in spatiu. Pe parcursul lectiei interactive, copiii vor fi supravegheati de mentori care le vor dezvalui misterele universului, iar la finalul calatoriei vor primi Certificat de Expozitia cuprinde trei sectiuni – zona culturala, zona pamanteasca si zona lunara. In prima sectiune cei mici vor avea ocazia de a afla cine au fost primii oameni care au pasit pe luna, precum si detalii inedite despre modulele spatiale care au explorat orbita.In zona pamanteasca copiii vor descoperi imagini inedite din spatiu cu ajutorul unor ochelari speciali. Cea de-a treia zona este locul in care cei mici vor putea aseleniza cu casca de astronaut pe cap, fiind chiar ei temerari ai spatiului.

Pe langa modulul interactiv, expozitia le ofera copiilor si posibilitatea de a invata sistemul solar si de a descoperi cum functioneaza un telescop spatial. Imaginile din cadrul expozitiei Kids on the Moon sunt fotografii oficiale imprumutate de ESA (Agentia Spatiala Europeana) si NASA. In plus, fotografiile astonautilor celebri precum: Rick Hleb, Buzz Aldrin, Bruce McCandless,  Story Musgrave, Jake Garn si  Alexander Poleschuk sunt cu semnatura celor care au transformat explorarea spatiului intr-un obiectiv al intregii omeniri.

Biletul pentru expozitie are un pret de 10 lei si va putea fi achizitionat de la Info Point-ul din mall Promenada, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, biletul de intrare va avea reducere de 10%.

Mai multe detalii despre eveniment puteti descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.