Tabere si scoli de vara si iarna

Vara asta se poarta INTELIGENȚA !
Timp de 5 zile, Profesorii Trăsniți de la Fun Science aduc #ȘTIINȚA la malul mării, iar traineri speciali antrenați în lectura distractivă ai Centrului Edulier, fac din cărți aventura memorabilă a verii.

Vârstă participanți: 8-12 ani
Când: 29 iulie-03 august 2018, Navodari, base camp
Cost participant: 1100 lei
* reducere 10% pentru frati sau grupuri mai mari de 5 copii
* 1 gratuitate/zece participanți plătitori
Incluse în cost: cazare 5 nopți la cort în camping, 3 mese și 2 gustări/zi, materiale necesare activităților, excursie la Delfinariu, parc dendrologic Constanța, Planetariu . În cost nu este inclus transportul până în locul taberei.

Ca toti savantii pasionati, copilul dvs se va trezi la 6.30, isi va spala singur vasele, se va murdari, va monta si demonta, va citi, va rade, se va bucura.
Da, copilul dvs va petrece timp alaturi de ceilalti in basecamp, singurul din Romania, nu in camera de 3 *. Base camp este un cort de 7/7 m, cu 5 camere de cazare și înalțimea de 2m.
Va invata ce este responsabilitatea, empatia, lucrul in echipa, valori esentiale in maturizare si construirea unui caracter de invingator.
Nu, nu vom avea aer conditionat, dar nici nu ne va trebui! Briza marii ne este de ajuns!

�Inscrie-te ACUM la
Cea mai COOL tabara de stiinta!
funsciencecamp@gmail.com!
Locuri limitate!
#cudragdeștiință

 

#Stiinta în combinație perfectă cu #skateboard -ul ne-au făcut vara de neuitat! Vezi aici http://bit.ly/2wlcRp4 amintirile noastre

Considerăm ca performanțele intelectuale sunt mereu susținute de condiție fizică foarte bună. Fun Science Camp- tabara de științe și activități sportive provoacă mințile istețe în activități științifico-distractive și canalizează energia copiilor într-un program sportiv extrem de atragător.

Rezervă încă de pe ACUM locuri în cea mai COOL tabara de stiinta!  FUN SCIENCE CAMP & SNOWBOARD, TABERELE DE IARNA

 

Vino si tu la cea mai COOL tabara de stiinta! Fun Science Camp taberele de vara 

Tabere de stiinte si scoli de vara

In atentia organizatorilor de gradinite, scoli, cluburi scolare, tabere, scoli de vara, agentii de publicitate, campanii CSR si alte activitati pentru copii.

 Fun Science va propune parteneriate pentru imbogatirea ofertei dumneavoastra cu urmatoarele  programe de divertisment cu continut stiintific, educativ.

Precizam ca atat continutul si structura cat si programul de desfasurare sunt exemplificative. Ele pot fi adaptate in orice fel propriilor dumneavoastra proiecte:TLA

 

Tabere sustinute de Fun Science :

Tabara din Tara lui Andrei 2011
Tabara din Tara lui Andrei 2012
Tabara Tech School 2012

 

 

Ce reprezinta Scoala de Vara Fun Science?

 

 Fun Science organizeaza Scoli de Vara pentru copii cu profil stiintific in peste douazeci de tari unde este prezenta, inca de acum 10 417439_364110536992787_1723940466_nani.

Ne propunem sa oferim o solutie distractiva si educativa de petrecere a timpului pentru copiii de 4-12 ani care nu parasesc localitatea in timpul unei parti din vacanta de vara.

Programele stiintifice ale acestor Scoli sunt proiectate pentru a dezvolta aptitudini practice si a stimula curiozitatea copiilor. Ei vor deveni pentru o saptamana oameni de stiinta juniori, avand oportunitatea de a experimenta o mare varietate de fenomene stiintifice. In aceste activitati pentru copii, utilizam o tehnica moderna de comunicare care va permite si celor mai mici sa se bucure si sa inteleaga. Copiii vor proiecta, crea, construi si ansambla o varietate de proiecte si vor lua unele acasa. Vom asigura toate aparatele, materialele si recuzita necesare pentru activitati. Copiii trebuie sa fie imbracati confortabil si sa fie pregatiti pentru distractie.

 

Care este durata si programul obisnuit al unei Scoli?

O Scoala poate dura 5 zile ( de luni pana vineri).

 

Pentru ce varste sunt proiectate Scolile Fun Science? fetele

 Toate Scolile sunt proiectate pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Pentru copiii de 4-6 ani Scolile vor avea o durata de 4 ore iar pentru copiii de 6-12 ani: 8 ore.

 

Sunt copii de varste diferite in aceeasi Scoala?

 Da, Utilizam un sistem de relationare colegiala in care copiii mai mari ii ajuta, cateodata, pe cei mai mici. In plus, avand doi monitori, cei mai mici vor avea permanent ajutorul necesar. In majoritatea activitatilor copiii lucreaza in grupuri mici.

 

Scoli de vara : Urban Summer Camp!

 

 

Calendar zile de nastere

Inscrie data nasterii copilului tau si iti vom trimite o oferta personalizata

» Trimite

Zambetele lor sunt garantia noastra

Zambetele lor sunt garantia noastra