Juniorul Antreprenor. Educatie financiara si antreprenoriat pentru copii.

juniorul-antreprenor

Juniorul Antreprenor este un program dezvoltat si implementat de Fun Science cu scopul introducerii celor mai mici, mai tineri si mai destepti in universul antreprenorial al adultilor modelat intr-o miniatura potrivita varstei lor.

Programul face parte din conceptul Fun Science PEVI – Pentru Viata.

Juniorul Antreprenor contine activitati ce concura la atingerea obiectivului dorit si anume la sfarsitul modulului, copiiibuzau isi vor descoperi si imbunatati skill-uri importante cum ar fi creatie, capacitate de selectie, concentrare pe implementare, responsabilitate financiara, putere de decizie, siguranta in comunicare, stapanire de sine, perfomanta in negociere, consecventa, lucru in echipa, satisfactia rezultatelor.

Copiii pot fi captivati extrem de repede in universul antreprenorial folosind ca mijloc capacitatea lor de a visa, oferindu-le cadrul care sa-i intrige si sa-i motiveze sa invete cum sa–si transfome visele in realitate.

Acestia vor descoperi ca recompensele cele mai importante sunt experientele acumulate in urma initiativelor si nu rezultatele financiare, de asemenea, cele din urma nu trebuie sa reprezinte motivatia initiala ci o consecinta fireasca

Fun Science PEVI – antreprenologie ajuta copiii sa aiba un prim contact cu lumea antreprenoriala intr-un mod extrem de prietenos.

Copiii exploreaza, descopera, se intreaba, dezvolta roluri în afaceri pentru ca in final sa castige experienta antreprenoriala și sa devina capabili prin ei insisi sa-si construiasca drumul antreprenorial intr-un stil propriu, original si prietenos .

Nu uitati, Fun Science si Profesorul Trasnit asigura o intreaga paleta de servicii si activitati pentru copii: petreceri pentru copii, ateliere scolare si ateliere extracuriculare, spectacole si workshop-uri pentru copii, zile tematice si cluburi de stiinta, tabere si scoli de vara pentru copii.

Contactati-ne pentru a va face o oferta completa !

 

Calendar zile de nastere

Inscrie data nasterii copilului tau si iti vom trimite o oferta personalizata

» Trimite

Zambetele lor sunt garantia noastra

Zambetele lor sunt garantia noastra