Petreceri pentru copii

Venim oricand, oriunde, pentru oricat timp in cadrul unei petreceri pentru copii.
Putem sa va recomandam locatii la partenerii nostri.
Nu ne ocupam de spatiu, catering, decoratiuni, etc.

Concepute pentru copiii activi, cu imaginatie si curiozitate, in varsta de 3-14 ani, programele de petreceri pentru copii Fun Science imbina distractia cu educatia.

Profesorii Trasniti impreuna cu copiii vor face o calatorie fascinanta la frontiera intre magie si stiinta, efectuand zeci de experimente stiintifice surprinzatoare si spectaculoase. Copiii vor participa interactiv la reproducerea unora dintre cele mai interesante fenomene ce stau la baza lumii care ne inconjoara.

Petrecerile pentru copii Fun Science vor lasa amintiri de neuitat si vor stimula curiozitatea nativa a copiilor dumneavoastra. La cerere putem sustine petrecerea in limba engleza sau franceza. Sunati acum pentru cotatie.

Top 3 Petreceri pentru copii 

Se vor aplica costuri suplimentare pentru grupuri mai mari de 25 copii si pentru deplasari in afara Bucurestilor. Copiilor care au beneficiat deja de unele programe Fun Science, care poate, l-au mai avut invitat pe Profesorul Trasnit la petreceri pentru copii, le oferim mereu noi si noi experimente.

Va propunem spectaculoase petreceri de Craciun, Paste sau Halloween.

 

Cu noi sunteti diferiti

 

NOTA: Preturile de mai jos sunt valabile pe teritoriul administrativ al Municipiului Bucuresti.
Pentru evenimente derulate in judetul Ilfov, comanda acceptata va fi de minim 75 minute si se va aplica o taxa suplimentara de 150 lei datorita consumului mare de timp suplimentar si costului transportului.

Daca, indiferent de motiv, nu veti fi satisfacut de prestatia noastra, evenimentul va fi gratuit.

NOTA IMPORTANTA: Va rugam sa planificati cu grija ora de incepere a programului nostru ( tinand cont de eventualele intarzieri ale invitatilor. ore de masa, etc), astfel incat sa putem incepe si termina la orele riguros stabilite, fara intarzieri si intreruperi.

In cazul prelungirii programului peste ora stabilita, indiferent de motiv, tariful va fi majorat cu 250 lei pentru fiecare 1/2 ora ( sau fractie) depasire.

In cazul inceperii cu intarziere, din motive neimputabile noua, aveti posibilitatea de a opta intre intreruperea programului la ora prestabilita sau prelungirea timpului pana la efectuarea completa a programului, cu plata majorarii de la alineatul precedent.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu cele mai Stiintifico-Trasnite Petreceri pentru Copii!

NOU! SciKiDS Garage (petreceri copii si adolescenti)

*Clubul Disco-Stiintific al petrecerii tale!

Profesorul Trasnit, Party Trainer de onoare!

* Ajuta un copil sa inteleaga lumea noastra!

* Te distrezi si donezi copiilor din Centrul Help Autism

Contacteaza-ne si REZERVA ACUM O SUPER SCI PARTY!

cover 1

Calendar zile de nastere

Inscrie data nasterii copilului tau si iti vom trimite o oferta personalizata

» Trimite

Zambetele lor sunt garantia noastra

Zambetele lor sunt garantia noastra