Profesorul Trasnit si SciKiDS Lab in Scoala Viitorului – viziunea Marei Dragomir

MaraMara Dragomir este unul dintre Savantii nostri Trasniti pasionati de stiinta si experimente care mai de care mai explozive.

De curand a participat la una dintre activitatile pentru copii,  Fun Science,  desfasurate in cadrul unui proiect curajos- SciKiDS Lab, primul laborator stiintifico-trasnit din Romania in care fanii Profesorului Trasnit sunt invitati intr-o noua dimensiune SCI.

SciKiDS Lab -Prima implicare decisiva a unei scoli intr-un astfel de proiect.
Parteneriat extraordinar intre Scoala Gimnaziala Elena Vacarescu, Da Vinci Learning, SciKIDS Romania si Fun Science Romania .

Intr-un interviu acordat Digital Kids, intrebata fiind despre cum vede ea scoala viitorului, Mara Dragomir a declarat :

”  Școala din viitor va fi extensibilă, ca să aibă loc foarte multe clase, portabilă. Pentru că au loc multe clase, nimeni nu va fi nevoit să vină după-amiaza. Programul începe dimineața la 10 și durează patru-cinci ore. Va exista o tabletă cu memorie super-încăpătoare, în care va fi un folder cu manuale (care se actualizează singure; ex: la clasa a V-a sunt manuale de clasa a V-a și la clasa a VI-a sunt pentru a VI-a ), unul cu caiete, unul cu culegeri care se actualizează singure, unul cu portofolii, unul cu teste, dar în timpul testului ai acces doar la documentul cu testul respectiv și când se termină timpul nu mai poți scrie și unul cu notele și mediile. La fiecare materie poți găsi materiale interactive, cu explicații, cu audio și video. O să existe laboratoare foarte performante unde elevii experimentează toate noțiunile studiate cu profesori ca la Fun Science (mi-a plăcut laboratorul pe care l-am văzut la școala nr 186 cu ajutorul Profesorului Trăsnit). Sala de sport o să fie adaptată pentru mai multe sporturi, să aibă chiar și bazin de înot. ”  .  Multumim Mara Dragomir pentru viziune, multumim Digital Kids pentru ca ati impartasit cu noi acest moment.

Interviul in intregime il puteti gasi AICI

Daca v-a placut articolul pe puteti aprecia pe si pe pagina noastra de facebook : FunScienceRo

Zambetele lor sunt garantia noastra!