Profesorul Trasnit acum si pe YouTube

 

SPOOKY (232)

Dragi prieteni pasionati de stiinta distractiva,

Pentru ca ne dorim sa ajungem in contact cu cat mai multi dintre voi si mai ales, sa construim o legatura stransa pentru cei care iubesc stiinta, special pentru voi, din iunie, am adus stiinta pe youtube.

Va invitam sa va abonati pe canalul nostru de youtube : https://www.youtube.com/profesorultrasnittv primul canal de youtube ce promoveaza stiinta distractiva in Romania. Veti putea urmari emisiunea noastra online “Cu drag de stiinta”, emisiune sprijinita de Da Vinci Learning si Fun Science Romania.

In 3 luni am ajuns la impresionanta cifra de 10 000 de abonati si povestea continua.

Important de retinut este faptul ca, in fiecare vineri de la ora 17.00, ne facem aparitia in fata voastra cu episoade si experimente stiintifice noi, noute.

Puteti realiza experimentele pe care Profesorii Trasniti vi le propun folosind materiale de protectie si alaturi de asistenti -adulti.

Avem si invitati de exceptie.  Pana acum au putut fi urmariti : Bibi (Adevar sau Provocare), vloggeri moldoveni : Eugen Orange Blue, Viktor Moozz, Cezar Poiata dar si romani : Maripossa, Cristian Batrinu, Deniz Vural.

Stati aproape, fiti pe faza si urmariti in fiecare vineri de la ora 17.00 emisiunea stiintifica : Cu drag de Stiinta.

Gazdele voastre : Profesorul Trasnit Spooky, Erik Culescu si Andreea Stoica

Daca sunteti incantati LIKE, SHARE and SUBSCRIBE pentru STIINTA !

P.S. Daca sunteti cadre didactice sau parinti dornici de activitati stiintifice pentru copii, va invitam sa va inspirati. Si adultii iubesc stiinta pentru copii.

Profesorul Trasnit- personajul central creat de Fun Science -cel mai iubit profesor din copilarie! El este indragit in egala masura de copii, parinti si cadre didactice.

Personajul Fun Science este plin de candoare, energie si pasiune pentru stiinta.

El prinde viata cu ajutorul unor tineri, fete si baieti, tineri, entuziasti, cool, frumosi, plini de sarm si mari iubitori de copii. Pentru prima data, In 2011 acesta se face cunoscut si pe sticla la TVR in emisiunea “Profesorul Trasnit”, o emisiune dupa un concept Fun Science plina cu experimente stiintifice pentru copii.prof trasnit 1

Un profesor genial, pasionat si cam trasnit, ajutat de invitatii sai, ii introduce pe copii in lumea fascinanta a stiintei.

Profesorul Trasnit ncearca sa le stimuleze creativitatea si pofta de cunoastere prin experimentele stiintifice, spectaculoase facute in laborator sau direct in mijlocul lor, la scoala. Profesorul Trasnit le va starni copiilor interesul aducand informatii din culisele inventarii diverselor obiecte din lumea lor (piesa de lego, skateboard-ul, guma de mestecat etc.)

Experimentele stiintifice ale  Profesorului Trasnit vor fi din domeniile : astronomie, nutritie, mediu, stiinta, sanatate si siguranta etc si fac parte din cea mai trasnita serie de activitati pentru copii.

Fiecare experiment va avea la baza scenariului conceptele furnizate de Fun Science Romania, raspandit pe cinci continente. Prin Fun Science , copiii experimenteaza interactiv concepte stiintifice.

Cum pot produce fulgere ? La ce foloseşte gheata carbonica? Cum demonstrez teoria relativitatii? Sunt doar cateva din provocarile pe care le adreseaza profesorul trasnit micilor sai asistenti si telespectatorilor de toate varstele. Profesorul Trasnit din emisiune a fost interpretat cu sarm si talent de catre actorul Toni Dumitrescu, un tanar talentat, actor in copania Dan Puric, Passe-Partout remarcat pe scena in spectacolele Necuvinte, Oameni si Fluturi, Don Quijote. Acesta i-a avut asistenti pe copiii Luca Marinescu si Jennifer Dumitrascu. Emisiunea a fost o coproducţie TVR şi S.C. Focus Trade S.R.L. Production.

Calendar zile de nastere

Inscrie data nasterii copilului tau si iti vom trimite o oferta personalizata

» Trimite

Zambetele lor sunt garantia noastra

Zambetele lor sunt garantia noastra