Sustine si tu stiinta, sustine SCIKiDS Festivalul Stiintei 2018 (editia VI)

 

Din 2013, Fun Science Romania este partener sustinator al evenimentului anual dedicat popularizarii stiintei, SCIKiDS Festivalul Stiintei. In acest an avem nevoie de mai multi prieteni sustinatori, asa ca va invitam alaturi de noi.

SCIKiDS Festivalul Stiintei este un eveniment STEM (stiinta, tehnologie, inginerie, matematica) dedicat popularizarii stiintei. El are loc 2 zile pe an, 16 ore de activitati stiintifice distractive in total si este organizat la fiecare final al lunii octombrie. Am inceput in 2013 in curtea scolii gimnaziale Elena Vacarescu si am continuat apoi in fiecare an intr-un centru comercial din Bucuresti. In aceste 2 zile, aducem stiinta in mijlocul oamenilor si oferim gratuit in cadrul festivalului activitati stiintifice extrem de atragatoare.  Obiectivul festivalului este acela de a arata societatii ca stiinta are o latura fascinanta si ofera raspunsuri la intrebari fundamentale. Un eveniment bazat 100% pe voluntariat.

In Romania,stiinta este considerata neatragatoare si plictisitoare.Acest lucru duce catre formarea unor generatii de adulti superstitiosi, mistici, lipsiti de gandire critica ce vor tinde sa umple lipsa de cunostinte, cu credinte si cel mai periculos, cu informatii pseudostiintifice,acestea fiind mai atragatoare cu un continut mai usor de insusit dar cu potential tragic.O societate orientata spre stiinta este o societate orientata spre solutii.

Daca iubiti stiinta si o considerati importanta in educatia viitorilor adulti, haideti in aventura noastra, deloc usoara dar extrem de pasionanta, ajutati-ne sa reusim. Cu 50 lei ne puteti ajuta in demersul nostru si in continuitatea existentei acestui festival ce se va afla in acest an la editia VI.  Puteti dona accesand acest link https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/SCIKiDS-Festivalul-Stiintei-2018

Fiecare donatie conteaza extrem de mult.

Multumim, impreuna facem stiinta sa existe!

 

Priviti cum a fost pana acum https://www.youtube.com/watch?v=9q8BN-YpZhc