SCIKiDS Festivalul Stiintei, ediția V

SCIKiDS Festivalul Stiintei, editia V, Mega Mall, 21, 22 octombrie 

“Toti fizicienii au inceput jucandu-se si ca sa va spun un secret, toti marii fizicieni continua asa, copiii nu devin ingineri sau astronomi la scoala, scoala le da cunostintele necesare, insa pasiunea si curiozitatea vin din copilarie” Cristian Presura, autor Fizica Povestita
Dragii nostri dragi, anul acesta pe 21, 22 octombrie este sarbatoare mare pentru noi, implinim 5 editii de #scikidsfestivalulstiintei, mega sarbatoare !!!!!! Haideti sa va impartasim cateva cifre acumulate in toate aceste editii: 20 000 de participanti, 300 de voluntari, 72 de ore pline, dar pline de stiinta distractiva, peste 200 de activitati stiintifice 12 000 de citrice pentru cele mai mari baterii naturale de produs electricitate. In plus SCIKiDS Festivalul Stiintei a fost premiat in 2016 de catre Gala Societatii Civile cu locul III la sectiunea :Educatie.Invatamant. Cercetare.
Asadar #ceamaicoolintalnirecustiinta : SCIKiDS Festivalul Stiintei, Mega editia V la Mega Mall, nivel -1..
Vom fi acolo asa cum v-am obisnuit, super voluntarii SCIKiDS, Da Vinci Learning, UPC,Fun Science Romania, Oraselul Cunoasterii, RoboFun, Techies, Young Engineers, Active Bricks, Genius Kids, Edulier, PCGarage,GameArt, Claudia Stroe, domnul Cristian Roman si cu prieteni noi pe care abia asteptam sa ii cunoasteti, cu show-uri stiintifice si artistice, cu reviste super indragite de la Stiinta si Tehnica, cu experimente trasnite, cu dans si concursuri cu premii Lego, cu jucarii inteligente de la Momki and Friends, cu invitati surpriza (YouTuberi pe care stim ca ii iubiti), cu Profesorul Trasnit Spooky, lansare de carte Pandora M, si super momente asigurate de Nemira.
21,22 octombrie, orele 12.00-18.00, Mega Mall, etaj -1, INTRARE LIBERA. Save the date ! Va fi o nebunie pe care nu o vom uita nici noi, nici voi.
Pentru o mai buna organizare va rugam sa va inscrieti pe scikidsromania@gmail.com. Informatiile care ne intereseaza sunt: Numele, varsta copilului si numarul de copii.
Viziunile pe care le oferim copiilor nostri, vor modela viitorul!
www.scikids.ro

 

 

 

n