Top Cluburi de Petreceri pentru Copii

cover

 

Top  Cluburi de Petreceri pentru Copii cu care Fun Science si Profesorul Trasnit colaboreaza.

Pentru ca stim ca ne urmariti si pentru ca stim ca Profesorul Trasnit este unul dintre marile figuri emblematice ale copilariei juniorilor pasionati de stiinta, ne-am gandit sa va oferim cateva informatii despre cluburile pentru copii cu care Fun Science colaboreaza cu succes si sa va oferim cateva informatii despre acestea .

1. SCIKiDS Garage

profil copy

Clubul Disco-Stiintific al petrecerii tale, Profesorul Trasnit, Party Trainer de onoare!!
Te distrezi si sustii activitatile Centrului Help Autism ♥
SciKIDS Garage este clubul disco-stiintific al petrecerii tale, Profesorul Trasnit, Party Trainer de onoare! Acesta este destinat copiilor si adolescentilor ce doresc sa-si serbeze ziua, intr-un mod inedit, zgomotos si trasnit.
Conceptul este unul basic self-noi punem la dispozitie cel mai cool local al momentului pentru 3 ore, animatia si hostingul asigurat pe toata durata petreceri, momente distractive, karaoke, dans, concursuri cu premii si experimente stintifice alaturi de Profesorul Trasnit de la Fun Science .Fiind sistem self-care, mancarea, bautura si tortul NU sunt incluse in pachet.
Suplimentar si la cerere, putem asigura o petrecere all-inclusive cu toate cerintele clientului.
Parteneri : SciKIDS Romania, Fun Science Romania, Da Vinci Learning si Centrul Help Autism.
Copiii se distreaza si doneaza pentru sustinerea activitatilor Centrului Help-Autism.Pentru rezervari : contact@funscience.ro sau 0728.380.161.
Adresa: Strada Delea Noua, Nr. 36, Bucharest, Romania

2. Jolie Kid’s House 

jolie

Jolie Kid’s House organizeaza evenimente pentru copii (zile de nastere, zile onomastice, serbari scolare, serbari de Craciun si de Paste). Capacitatea mare a spatiului de joaca permite buna desfasurare a unei super petreceri.

Pentru rezervari va rugam sa ne contactati cu cel putin 10 zile inainte de eveniment. Confirmarea rezervarii se face prin plata unui avans de 440 lei ( Luni – Vineri ) si 480 lei (Sambata – Duminica) . Pretul include un fel principal, o salata, garnitura, desert, doua sucuri si spatiul de joaca pentru 3 ore.

Pentru oferta detaliata si rezervari puteti contacta Jolie Kid’s House  la nr 021.206.80.81 sau la adresa de mailoffice@jolie-kids.ro

Adresa :  Bucuresti, str Iancu Nicolae nr 103 bis, Jud Ilfov

3.  Joy Club

joyclub-petreceri-copii-private-300x200

Joy Club Bucuresti a facut pana acum fericiti sute de copii si adolescenti care din anul 2009 si-au serbat ziua de nastere la noi. Si majoritatea revin pentru multi ani la rand.

Sarbatoritul este vedeta serii insa cu drag ne ingrijim de buna dispozitie a tuturor participantilor.Permanent au grija de asta personalul nostru amabil si un animator prezent pe toata durata petrecerii.

Puteti contacta Joy Club la  petreceri@enjoyparty.ro

Printre dotarile care ne diferentiaza, amintim:

  • 5 televizoare LCD si un proiector
  • Instalatie de sunet profesionala
  • Instalatie si repertoriu de Karaoke
  • Instalatie de lumini, masina de fum, masina de baloane
  • Biliard, masa de ping-pong
  • Airhockey, fusball de calitate, darts
  • Console de jocuri Wii, Xbox Kinect

Adresa : Bucuresti, Str Vasile Lascar nr 171.

4. Lemon Tree

lemon

La Lemon Tree credem ca timpul trebuie petrecut si nu pierdut

Este foarte important sa le oferi copiilor o gama cat mai larga de activitati din care, mai tarziu, se pot naste adevarate pasiuni, hobby-uri, sau pur si simplu sa afle cat mai multe lucruri, acum cat sunt mici. Jucandu-se creativ, ii incurajam pe copii sa afle lucruri noi, sa le placa sa invete, sa-si dezvolte increderea in sine, sa vrea sa descopere cat mai multe despre ei si despre lume…

Puteti contacta Lemon Tree pe acasa@lemon-tree.ro

Adresa  : Strada General Henri Mathias Berthelot 55

5. Kiddyland 

kiddy    Super fun !  Va asteptam intr-o locatie de poveste, situata in inima Bucurestiului,  cu la fel de multe surprize ca si pana acum  ! Kiddyland este locul unde parintii se relaxeaza, iar copiii se distreaza de minune ! Va asteptam cu drag pentru momente de neuitat !!!

 

Puteti contacta KiddyLand la : office@kiddyland.ro

Adresa :  Str Mendeleev ID, Nr: 8,Bucuresti, sector 1

 

6. Bambini 

bambini

  Ne dorim sa incurajam copiii sa se distreze ALTFEL. O vizita la noi inseamna joaca, prieteni si multa distractie.

Spatiul de joaca de la Bambini este variat si structurat astfel incat fiecare copil sa gaseasca un mod de distractie atractiv.

 Vom face de ziua ta o petrecere asa cum iti doresti, pentru tine si prietenii tai. Ne vom distra, ne vom juca, ne vom fotografia si vei primi daruri de la Bambini.
Poti alege o multime de optiuni pentru petrecerea ta: un show extraordinar cu tobe, o fiesta mexicana vesela si zgomotoasa, o petrecere in pijamale, un spectacol de magie cu animalute, o petrecere disco, personaje de poveste, reprezentatii interesante ale Profesorului Trasnit de la Fun Science, o pinata cu surprize sau un jumbo umplut cu bomboane, confetti si baloane colorate.

Puteti contacta Bambini  : bambini@bambini.ro

Adresa : Str Branduselor nr. 60, sectorul 3, Bucuresti

Speram ca acest TOP sa va fie de folos si sa ne regasim cu bucurie la cele mai trasnite petreceri alaturi de Fun Science.

Un articol de Andreea Stoica

Daca v-a placut articolul pe puteti aprecia pe si pe pagina noastra de facebook : FunScienceRo

Zambetele lor sunt garantia noastra!