Vara lui Andrei ( Tabara din Tara lui Andrei )

bun

A trecut o saptamana de cand s-a incheiat Tabara din Tara lui Andrei…Tabara Vietii asa cum a fost de altfel si supranumita de catre Tequilla, o prietena extraordinara a acestui proiect.

A trecut o saptamana de cand s-a incheiat si …vara. Vara aceasta a fost vara lui Andrei đŸ™‚ sub foarte multe aspecte ( prietenii stiu de ce :)) a fost vara in care eu, Fun Science, noi, am castigat pariurile cu provocarile, am facut 500 de copii mai fericiti, mai cu increzatori, mai puternici iar acest lucru ne-a adus si noua mai multa fericire, incredere, putere si toate astea datorita lui Andrei – intruchiparea unui vis Petrom. Dedic o nota de multumire unei echipe senzationale din CSR-ul Petrom condusa de Mona Nicolici, mi-a placut la nebunie trainingul Magdalenei Stoian si mi-a fost dor de Simona Bogdan.

Multumesc echipei Graffiti ( Bogdan Tomoiaga, Valentin Cristescu, Ioana Ghilerdea, Alexandra Martin) pentru sustinere si inspiratie…sunteti un exemplu de determinare si acest lucru ma face sa va admir foarte mult.

Multumesc de asemenea echipei Rename ( Cristi Gomoi, Carmen Gancea, Ioana Paunescu, Mihai, Bogdan, Sia, Zuzu, Soso) pentru tot suportul primit pe parcursul proiectelor si pentru farse đŸ˜€ sunteti cei mai cool.

Si pentru ca viziunea  noastra a fost pusa in practica de echipa EcoXtrem prin realizarea unor parcuri plasmuite de imaginatia copiilor, doresc sa multumesc echipei lui Vlad Chiciudean,  pentru implinirea cu succes a activitatilor .

Si pentru ca cei din urma vor fi cei dintai, visul Fun Science nu ar fi existat fara cele mai adorate de catre copii, fete din tabara, cele mai frumoase, talentate, pline de farmec, inteligente  Savante Trasnite : Ana-Maria Irimia, Mia Crisan, Roxana Condurache.

Multumesc in numele meu si al Fun Science, va iubesc si cu toata dragostea castigata de la copii, puteti cucerii viata dragele mele prietene.

Asadar, ma pregatesc pentru noi aventuri cu vara lui Andrei in suflet si cu o misiune Fun Science indeplinita pentru ca :

 

“Zambetele lor sunt garantia noastra!”

 

DSC_6876